Kurser och träningar

Ännu finns det tid att anmäla sig till några av vårens kurser och träningar!

4 och 11 maj, ridning för Återfallsförbrytare

Är du en ryttare som red ”en gång i tiden”? Då har vi plats på kurs för just dig! Damma av ridstövlarna som legat längst in i garderoben och som väntar på att du ska ”ta dig i kragen igen” och börja rida på nytt! Kom med och återupplev den härliga känslan av att vara tillbaka i sadeln tillsammans med oss.

13, 20 och 27 maj kl. 18.00 Prova på att rida

En kurs för dig som är nybörjare. Du får lära dig hur man gör i ordning hästen för ridning, hur man ryktar, sätter på sadel och träns, uppsittning och ridning i skritt och trav. Vid fint väder avslutar vi kursen med en tur i naturen.

18 - 19 maj, dressyrträning för Åsa Abrahamsson

Vår externa dressyrtränare Åsa kommer hit och håller lektioner för alla nivåer av ryttare. Man rider antingen i par med en kompis 45 minuter, eller så rider man ensam 30 minuter.

25 – 26 maj, hoppträning för Pauliina ”Pave” Hukkanen

Vår externa hopptränare Pave kommer hit och håller träningar för de elever som är intresserade. Alla elever som rider steg 1 eller högre är välkomna med. Man rider i grupper om max 6 personer.

För vem är kurserna?

Kurserna med Pave och Åsa är till för alla som rider regelbundet hos oss. För att delta i övriga kurser krävs det endast att du har ett medlemskap i vår förening. Du som privatryttare kan alltså komma med din egen häst/ rida ridskolehäst även om du inte rider här regelbundet annars.

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig per e-post till Erica Johansson på erica@sleipner.ax till samtliga kurser.

Vad får man rida för häst?

Man får rida ridskolehäst eller egen häst. Alla ridskolans hästar finns att önska, men såklart anpassas hästval efter vad som är lämpligt för kursen.

Vad är priset för kurserna?

Våra externa tränare:

Hoppträning för Pave:     60 € /2 pass

Dressyrträning för Åsa:    70 € /2 pass om 45 min/pass i par.

Ridskolans kurser:

Kurs 1 tillfälle:                   25 € Junior/ 30 € Senior

Kurs 2 tillfällen:                50 € Junior/ 60 € Senior

Kurs 3 tillfällen:                70 € Junior/ 85 € Senior