Ledig tjänst - Ekonomiansvarig

Vi söker just nu en EKONOMIANSVARIG. Sista ansökningsdag 19.8.2018.

Som ekonomiansvarig hos oss är du den som håller ihop Sleipners kontor. Du bistår ridskolechefen och våra övriga anställda inom det administrativa, med bl.a. ekonomi, löne- och personalfrågor, samtidigt som du hanterar medlemsadministration såsom statistik, fakturering och information. Vi söker dig som är beredd att arbeta med varierande uppgifter, skapa hållbara rutiner och strukturer samt har en vilja att bistå övrig personal och hantera olika medlemsfrågor.

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:

  • Löpande bokföring och hantering av leverantörsreskontra samt därtill hörande
  • rapportering.
  • Löneräkning och därtill hörande rapportering samt HR frågor.
  • Fakturering och hantering av kundreskontra.
  • Stöd- och bidragsansökningar.
  • Upprätthållande av medlemsregister och övriga register samt besöksstatistik.
  • Information till medlemmar och administration av hemsidan.

Vi söker dig med relevant utbildning på minst gymnasial nivå och med några års yrkeserfarenhet. Tidigare erfarenhet av löneräkning och bokföring är viktigt för att kunna utföra ett bra arbete. Du bör ha goda kunskaper i svenska samt förmåga att uttrycka dig ledigt i tal och skrift. Har du grundläggande kunskaper i de vanligaste Office programmen såsom excel och word, allmänna systemkunskaper, övriga språkkunskaper och ett intresse för personuppgiftshantering så ses det som meriterande. Du ska även vara noggrann med förmåga att jobba självständigt och som en del i gemenskapen, samt ha en god social kompetens i bemötandet av personal, medlemmar och övriga intressenter.

Befattningen är tillsvidare 60 % av heltid. Start sker enligt överenskommelse.

För mera information om arbetet vänligen kontakta Katarina Donning, +358 40 840 9563, katarina.donning@gmail.com .

Välkommen med din ansökan , CV och löneanspråk till Ridklubben Sleipner r.f, Katarina Donning, katarina.donning@gmail.com senast söndagen den 19 augusti 2018.