Hästar

Abbe

född: 2007
e. True Commotion
u. Annaghdown Martina

Abbe är en D-ponny av rasen Connemara som kom till ridskolan i Juni 2015.
Han är en snäll valack som hänger med på det mesta.

Aramis

Född: 2005

 Aramis är en pigg häst som tycker speciellt mycket om att hoppa, men är även en klippa på dressyrbanan – vilket syns på hans tävlingsresultat. Han kan se lite sur ut i boxen men skulle aldrig göra någon illa.

Browny

Född: 2008

Browny är en väldigt snäll D-ponny valack. Han har egen motor och går bra för alla typer av ryttare. Han tycker inte det är så roligt att hoppa, men med en lite mer erfaren ryttare går bra.

Charley

Född: 1994
e. Boy
u. Eva

Charley lånar vi tacksamt utav Rebecca Bergman. Han är en smäcker c-ponny med egen motor men mycket erfarenhet! Trots sin ålder har gubben ännu ordentligt med fart.

Daisy

Född: 2011

Daisy kom till ridskolan hösten 2016. En pigg och glad D-ponny som tycker allt är kul. Lite grön i dagsläget men hon lär sig nya saker varje dag.

Debro

Född: 2008
e. Rhodium
u. Liebora Gold

Debro kom till ridskolan sommaren 2016. En stor och snäll valack som rör sig super på dressyrbanan.

Douglas

Född: 2012
e. Cascari
u. Lybelle III

Dogge kom till ridskolan hösten 2017. En ung begåvning som redan visat sig sköta sitt jobb fint.

Eddie

Född: 2011

Eddie flyttade in hösten 2017. En utav våra yngre hästar som visat sig vara ämnad för sitt arbete.

Ferrano

Född: 2000
e. Janus RC 71
u. Fielia

Ferrano flyttade in 2008 och är en stor favorit hos våra elever. Han bär upp sina ryttare tryggt och hänger gärna med på tävling.

Flora

Född: 2003
e. Floresco
u. Hauptstutbuch Samira

Flora kom till ridskolan hösten 2016. Hon har tidigare varit väldigt aktiv på tävlingsbananoch nu plockar hon även rosetter med våra ridskoleryttare. Ett sto med mycket energi.

Flugan

född: 1997
e. Looping
u. Milou

Flugan är en utav våra snällaste hästar som kom till ridskolan 2009. Han kan vara lite lat men kommer aldrig hitta på bus.

Freddie

född: 1997

Freddie är utbildad FEI dressyr, LB hoppning och är även tränad och tävlad i lätt fälttävlan. Han lånas till ridskolan utav Lydia Sundlöf.

Gellon

Född: 2009
e. Stackarps Peeron
u. Essie Gelzomin

Gellon köptes som 5 åring till ridskolan och kom då från Hallstavik. Han är en av våra mindre ponnyer. Han är väldigt duktig inom samtliga dicipliner och har egen motor. Ibland kommer det ett litet glädjeskutt.

Indianen

född: 2006
e. Big Ben Akila
u. Queen

Indianen kom till ridskolan 2010. Han är en utav våra största hästar, men är man stor måste man vara snäll. En härlig läromästare med motor.

Jossi

Född: 2005
e. Parvadean Geraint
u. Lodor Miss Jan

Jossi är en utav våra minsta ponnyer, men med ett väldigt stort hjärta. Han är väldigt snäll, men kan ha en räv bakom örat. Jossi har bara ett öga, men det hindrar honom inte det minsta. Jossis största hobby är att äta.

Olle

Född: 2009

Olle är en utav våra nyare medlemmar, och han blev direkt en stor favorit. Han går lika bra med små gröna ryttare som med äldre erfarna.

Samson

Född: 1995

Samson kom till ridskolan 2008 och är en klippa i allt. Bästa som finns är uteritter och mat.

Texas

Född: 2001

En liten ponny med mycket extra gas. Tycker bäst om att hoppa, men ser alltid till att ryttaren är med på det.

Alice

född: 1998
e. Star Kingdom
u. Mireille

Alice köptes in till Sleipner år 2000 när hon var 2 år gammal. Hon reds så småningom in och vid 5 års ålder började hon gå med på lektionerna. Nu har hon varit med ganska länge och tar det därför lite lugnare, men tar väl hand om alla sina ryttare, även om hon är en dam med lite åsikter.