VÄLKOMMEN
till Ridklubben Sleipner

Ridklubben Sleipner som grundades redan 1968, har sin
verksamhet i Mariehamn på Åland. 

Här bedriver vi ridskoleverksamhet med den vackra
naturen och havet som närmaste granne.


 

RK Sleipner har av Finlands Ryttarförbund
utsetts till Årets Ryttarförening 2012.

 

 

aktuellt                                                                                                           

Vi anställer stallskötare till lördagarna!

För att lösa problematiken med att få stall och hästar skötta under veckosluten utan att behöva höja ridavgifterna, så har styrelsen beslutat att fr.o.m. oktober anställa två personer till lördagar som får dela på en tjänst och jobba v/v. Söndagarna kommer fortsättningsvis att skötas ideellt.

Dina arbetsuppgifter är att i samråd med lördagspersonalen sköta stall och hästar. Du för in och ut hästarna från hagen, mockar, fodrar och håller snyggt. Samt är behjälplig för de som rider. Dina arbetstider är kl.08.00-13.00.

Vi vill att du är minst 15 år, har ett brinnande hästintresse, är punktlig och noggrann. Lön enligt överenskommelse.

Skriv en fritt formulerad ansökan senast 26.9 och lämna in den på kontoret, eller skicka den till Ridklubben Sleipner, Sleipnervägen 8, 22100 Mariehamn, e-post info@sleipner.ax.
Anställningen startar 4.10.

Frågor besvaras av Mia Andersson tel. 040 56 40 468

 

PREPPKURS I STALLSKÖTSEL!!

Är du förälder som kan tänka dig att hjälpa till i stallet på söndagarna, men känner att du är för osäker? Du vet ”ingenting” om hästar och hur de ska skötas?

Nu har du chansen att göra något meningsfullt tillsammans med ditt barn!! Kom och ta hand om stallet en söndag och prova på hur det är att mocka, fodra, föra in och ut hästar till hagarna m.m

För att lösa problematiken med att få stall och hästar skötta under veckosluten utan att behöva höja ridavgifterna, så har styrelsen beslutat att fr.o.m. oktober anställa två personer till lördagar som får dela på en tjänst och jobba v/v. Söndagarna kommer fortsättningsvis att skötas ideellt.

För att hitta nya ivriga stallskötare till söndagarna kommer vi nu att köra preppkurs i stall- och hästskötsel. Vi går igenom hur man sätter grimma på en häst, hur man leder den, vad den äter, hur man mockar. Å man får ställa hur dumma frågor som helst! J

Vi kör 4 olika tillfällen så att det finns fler datum att välja på, alla tillfällen kommer dock att ha samma innehåll. Om dock inget av dessa datum passar dig- ta kontakt med oss så ordnar vi det på annat sätt.

 

Tisdag 16 september kl.19.30-20.30

Onsdag 17 september kl. 19.30-20.30

Tisdag 23 september kl.19.30-20.30

Onsdag 24 september kl. 19.30-20.30

NYHETER GÄLLANDE AVBOKNINGAR AV RIDLEKTIONER

Då vi har väldigt fulla grupper gör det att vi har varit tvungna att fundera över vårt avbokningssystem. Mer info om det hittar du här.

 

 

 

NY E-POST ADRESS!!
Vi har ny e-postadress: info@sleipner.ax

 

HOPPTRÄNING
Vi erbjuder våra lektionsryttare möjligheten att få vara med och träna för externa tränare. Pauliina Hukkanen, "Pave" är inbokad 8-9 februari, 22-23 mars, 19-20 april, 10-11 maj. Intresserad? -> Anmäl dig till någon av instruktörerna.


 


 Pssst... Gilla oss på facebook!

 

 

Vi tackar Alandia Försäkring för sponsoreringen av våra nya säkerhetsvästar!