VÄLKOMMEN
till Ridklubben Sleipner

Ridklubben Sleipner som grundades redan 1968, har sin
verksamhet i Mariehamn på Åland. 

Här bedriver vi ridskoleverksamhet med den vackra
naturen och havet som närmaste granne.


 

RK Sleipner har av Finlands Ryttarförbund
utsetts till Årets Ryttarförening 2012.

 

 

aktuellt                                                                                                           

 

 

 

Hej alla lektionsryttare och föräldrar!

Nu är det dags att skriva in sig på schemat att hjälpa till att jobba i stallet!

Det är söndagar/ röda dagar det gäller och du kan välja om du hjälper till halv dag eller hel dag. Om du vill hjälpa till halvdag jobbar du antingen kl. 8-12 eller sen kl.12-16 och vill du jobba hel dag är det kl.8-16 som gäller.

Vem gäller detta?

Det gäller alla som fyller 14 år under detta kalenderår eller är äldre. För att kunna hålla ridpriserna nere är vi beroende av ideell hjälp i vår verksamhet. Att sköta stall och hästar på söndagar är en av dem! Om alla som har åldern inne skulle ställa upp så skulle vi ha alla dagar fixade i ett nafs!

Man behöver inte vara superhästvan för att ställa upp och jobba en halv dag- det går bra att man då jobbar med någon med lite mer erfarenhet och dessutom finns det tydliga skriftliga instruktioner.

Men för dig som ändå känner att du vill ha lite extra info så kommer vi att hålla 4 st PREPPKURSER i hästskötsel! Dessa kommer att gå av stapeln tisdag 20/1, onsdag 21/1, tisdag 27/1 och onsdag 28/1 alla tillfällena kl.19.30. Anmäl dig till någon på kontoret eller mejla oss på info@sleipner.ax. På dessa kurser får du t .ex lära dig hur man sätter på/av en grimma, hur man leder, vad hästen äter, hur man mockar och mycket mer! Här kan du passa på att ställa frågor!

För varje jobbad halvdag får du dra av 10,- på din ridfaktura, således betyder det att du får dra av 20,- /jobbad heldag.

 

Alla med nu!! Anmäl till Mia när just DU kan jobba helg! J

 

DETTA GÄLLER VID AVBOKNINGAR AV RIDLEKTIONER
Då vi har väldigt fulla grupper gör det att vi har varit tvungna att fundera över vårt avbokningssystem. Mer info om det hittar du här.

 

NY E-POST ADRESS!!
Vi har ny e-postadress: info@sleipner.ax

 

HOPPTRÄNING
Vi erbjuder våra lektionsryttare möjligheten att få vara med och träna för externa tränare. Pauliina Hukkanen, "Pave" är inbokad 1-2 november, 29-30 november. Intresserad? -> Anmäl dig till någon av instruktörerna.


 


 Pssst... Gilla oss på facebook!

 

 

Vi tackar Alandia Försäkring för sponsoreringen av våra nya säkerhetsvästar!