Styrelse

Irma Gunell, ordförande

Jag heter Irma, är 14 år och började rida på privathäst när jag var 6 år gammal och har sen börjat rida regelbundet på Sleipner. Nu rider jag Tisdagar steg 1-2 och i hoppspecialen på Onsdagar.

Sara Jansson, vice ordförande och sekreterare

Jag heter Sara och jag är 13 år gammal. Jag har ridit på Sleipner sedan jag var 7 år. Min favorithäst är Flora. Jag är oftast i stallet på Onsdagar när jag rider med i hoppspecialen.

Valérie Svahnström, fotograf och kassör

Jag heter Valérie och är 13 år gammal. Jag började med hästlekis när jag var 5 år och har fortsatt sen dess på Sleipner. Jag hänger mest i stallet på Onsdagar då jag rider i hoppspecialen. Mina favorithästar är Flora och Douglas.

Emilia Borg, media-ansvarig

Jag heter Emilia och är 13 år. Jag har ridit på Sleipner sen jag var 7 år gammal. Nu rider jag på Tisdagar i steg 2 och Fredagar i TG mini. Jag är oftast i stallet varje dag och tar hand om min sköthäst Olle.

Alma Lindén

Jag heter Alma och är 12 år. Jag började rida på Sleipner när jag var 7 år gammal. Nu rider jag på Tisdagar och Torsdagar men är oftast i stallet flera dagar i veckan. Min favorithäst är Flugan, som jag också är skötare åt.

Julia Övferström

Jag heter Julia och är 14 år gammal. Jag har ridit på Sleipner sen jag var 11 år, men har ridit lite tidigare. Jag rider på Måndagar och Onsdagar. Mina favorithästar är Ferrano och Indianen.

Maja Carlsson

Jag heter Maja och är 12 år. Jag började på hästlekis när jag var 6 år gammal och har fortsatt sen dess. Min favorithäst är Killen. Ni hittar mig oftast i stallet på Onsdagar och Fredagar. Jag rider också med i TG mini.