Aktuellt om lektionerna

Vill ditt barn lära sig rida och att ta hand om hästar?

Sleipner erbjuder lektionsridning 6 dagar i veckan, från måndag till lördag. Söndagar är hästarnas vilodagar då de busar runt i hagarna hela dagen.

Vi erbjuder allt från hästlekis för de allra minsta, nybörjar- och fortsättningsgrupper för både barn och vuxna, samt en del specialgrupper och kortkurser. Just nu startar vi inga nya nybörjargrupper eller hästlekis på grund av instruktörsbrist. Vi jobbar på en lösning och annonserar genast när vi öppnar upp för nya anmälningar i höst.

Har ni frågor om lämpliga grupper? Skicka ett mejl till Erica på erica@sleipner.ax.

Lektionsschemat visar vilka nivåer av grupper som rider på vilka veckodagar och tider. Schemat berättar också vilken instruktör som håller lektionen. Höstens schema hittar du i infobrevet nedan.

Observera!

Hopp- och teorischemat beskriver dels när grupperna har hoppning, och dels de gemensamma tillfällen då vi ordnar teorilektioner. Dessa tider är det alltså inga vanliga lektioner, utan bara teori. Eleverna får fritt välja vilket teoritillfälle som passar, men förslagsvis kan man försöka hålla sig till den dag man annars sku rida. Teoridagarna har samma innehåll, men med lite olika svårighetsgrad. Temat för teorilektionerna under höstterminen är Dressyrens grundprinciper och visas som en enkel clinic där instruktören med hjälp av några ridande elever berättar om ämnet.